Kisgyerekes családként nem maradhat ki a repertoárból paradicsomos tészta. Csak idő kérdése volt mikor sikerült pont akkor készítenünk amikor egyszer végre le is tudom fotózni. Ma pont összejött, kidőltek estére a gyerekek egy vendégség után. Nemrég fedezte fel Apa azt a paradicsomszószt ami a képen van. Erre esküszik, ezt ajánlom. A lenti képen látszik, hogy tett bele a serpenyőbe még a szószon kívül olíva olajat, egy összenyomott fokhagymát, friss bazsalikomot, sót, borsot és miután összerottyantotta, hozzáöntötte a tengeri sós forró vízben főtt makaróni tésztát is, majd átforgatta a szószban és tálaltuk is. Én mozarellát szeretek még belekeverni a végén a meleg szószba és akkor picit nyúlik benne, de a gyerekeknek kevés tejterméket adunk, s nem is volt itthon mozzarella sajt, így ez most kimaradt. Nem baj, így is jó. Egi!